LAKexperten • ​Hjaltesvej 8 • 8960 Randers SØ

Profil​

Miljø, kvalitet og service er tre nøgleord hos LAKexperten. I sin enkelthed tre uadskillelige ord, som mere end noget andet kendetegner den oplevelse, du får som kunde hos os.

For i al det arbejde vi udfører for vores samarbejdspartnere, er vores indsats gennemsyret af, at vi tænker på miljøet, at vi leverer arbejde af en høj faglig standard og at vi gør det nemt at være kunde.

Det sidste betyder blandt andet, at vi henter og bringer dine biler. Det sparer dig for en masse tid på transport - noget, som du i sidste ende kan aflæse på din bundlinje.

Som alle andre virksomheder er også vi fokuseret på bundlinjen. Men det er vigtigt at understrege, at vi ikke zoomer ind på vores egne nøgletal, før vi har leveret den vare, som vores kunder forventer og som er hele fundamentet for at drive forretning.

Det er i den rækkefølge, vi arbejder. Først gøre kunden tilfreds, derefter os selv.

Vejen til at skabe tilfredshed har vi efterhånden kørt mange gange. Det handler om at holde sig til det, vi ved noget om. I vores tilfælde er det autolakering

Gennem vores medejerskab af den landsdækkende autolakererkæde, LAKexperten, har vi sikret os, at vi hele tiden er opdateret på nye metoder, ny teknologi og nye produkter gennem sparring med de 50 øvrige værksteds-kolleger landet over.

Dertil kommer, at vores personalestab løbende udvikler deres personlige kompetencer gennem et efteruddannelsesprogram, som er skræddersyet til det at være autolakerer.

Med andre ord klæder vi vores medarbejdere på til at levere den ydelse, som du forventer at modtage.

Som KS2000 certificeret værksted har vi derudover en række formelle kvalitetskrav, vi skal efterleve i dagligdagen. Men kigger du os over skulderen, vil du opleve, at vi rent faktisk sætter en langt højere standard for vores arbejde, end certificeringen kræver.

Og det gør vi af den simple grund, at det for alle parter er for dyrt ikke at gøre sit arbejde ordentligt i første forsøg.​